11 Eylül 2011 Pazar

görmemişin ehliyeti olmuş.



Ekmek almaya yürüyerek gitsem bu kadar yorulmazdım sanıyorum.
Atladım arabaya.. lakin hikayenin sonrası bu kadar havalı değil.
Aynalardı koltuktu kendime göre ayarladım, kemerimi taktım,vitesi, boşa falanda aldım teknik hiç bi problem yok ama kontağı çeviriyoruum çeviryoruum tık yok, marş basmıyo.
La benzini biten arabayı niye evin önüne getiryosunuz benzinliğe götürün falan diye saçmalıyorum kendi kendime, babamı çağırdım basmıyo bunun marşı dedim.
Bindi, kontağı çevirdi, şak diye çalışt araba, gaza şööyle sonuna kadar basıp havasınıda attı te allam diyerek indi arabadan. Torpil yapıyo bu araba biliyorum!
Her neyse kardeşimide zorla bindirdim yanıma yalnız gitmem diyerek, taktım bire yavaştan hareket ettik falan ikiydi üçtü neyse, önümüzde tüp arabası arkamızda atv’ler insanı hıza aşık eden hisarcık yolunda gidiyoruz, yokuş oldğu için haliyle pek artiz yok ortalıkta, geldik markete.
Ekmek seçmekdeki tüm maharetlerimi göstererek en pişkin bol susuamlı hoş görünümlü ekmeği seçtim fakat poşete koyarken aynı mahareti gösteremedim :D
Adam bana ev işleriyle uzaktan yakından en ufak alakası olmayan şımarık nalet biriymişim gibi baktı ama ekmeğin parasını alınca tv’ye çevirdi kafasını yokmuşuz gibi devam etti.
Yine sıra geldi arabaya çalıştırmayaa.
Marşa bas babam bas dinamoya aküye bişe olcak diyede korkuyorum, parkın yanına park etmişim, üç tane askere çağırsalarda gitsek havasında insanevladı oturmuş arabayı çalıştıramayışımı seyrediyo.. Meğer gazdaymış araba hoff benzine getirince vıjjt diye çalışıverdi içim rahatladı artistik bi hareketle çıktıp hızla kavşağa girdim falan, yerde çamur,su birikintisi vs. olsa kesin o bebelere sıçratırdım.
Neyse yokuş aşşa bastık geldik (ben 80den fazala basınca heyecan yapıyorum bastık dediysem 80le indik :D )  evin önüne park ettim girdim içeri oturdum ama nassı yorulmuşum anlatamam.
Zaten arada sırada araba tutar beni, midem bulanıyo başım dön babam dön peyy.
Ama olsun ya mutlu oluyorum araba kullanınca, annemin arabasına el koyana dek ayynen devam. :)
Sigorta şirketlerine not: Eğer arabalarla birlikte içindekileride sigortaladığınız bi paketiniz varsa ulaşın bana.
Sevgili arkadaşlarıma not: Doğum günümde araba almnızı bekleyemem tabii ama annemin(ilerde benim olacak olan) arabasının teybi bozuk. işte öyle ^_^